HTML

Beeing Bóbited

Friss topikok

  • kikikaki: Nesze, egy kis vizualizáció az írásodhoz: http://img.chan4chan.com/img/2010-04-08/1270712061812.jpg (2012.05.16. 20:43) Mostanában
  • adamita: Rég írtál hej! :) (2012.04.19. 00:33) Napi bölcsesség
  • LittleSora: Jesszus. :P Pedig azt hittem, esélytelen h ezt bárki olvassa, pláne hogy olyan, aki ismerhet is ak... (2012.01.17. 16:31) Vágjál lyukat a kádba...
  • lizamiza: Macskát szerintem mindenképp. :) Én kutyás vagyok, de semmi pénzért nem mondanék le az állatkámról... (2012.01.03. 22:24) Kellesz piszkosul...
  • GreenEyedAngel: De érdekes, egyszer én is álmodtam Kozsóval olyan 1,5 éve, és én is leírtam a blogomban. Az én álm... (2011.04.20. 11:01) És a ténfergésből elég lesz...

I've been watching only you...

2008.01.20. 14:45 Eltévedt Kacsa


Az a baj mostanság ezzel a blogolós dologgal hogy amikor lenne kedvem meg normális mondatok nyargalásznak a fejemben, akkor nem vagyok gépközelben. Amikor meg de, akkor meg így.
Azért írok, bár a színvonal lassan megközelíti a bányászbéka valagát popsiját.

Mert mi is történt mostanában? Megtudtuk színjátszón, milyen néven is lettünk nevezve. Mert Szerpentin már nem vagyunk (hehh, sajnos pedig hozzámnőtt) a SzőrPentin(akik régen a nagyok voltak) meg nem is leszünk soha. Merthogy azok nem mi vagyunk és kész. Az érvelés egyébként logikusabb mint első hallásra tünik. Meg hát igaz is.
Saci végül hosszas gondolkodás után a 'Róóland kör' név mellett döntött.
Hangos taps éjjenzés és háromszoros hip-hip-hurrá fogadta a hírt.
Kb annyira örültünk mintha azt tudtuk volna meg hogy mi leszünk az elsők akik örökké fogunk élni.
Egy ideig legalább még megvan az ok, amiért eljárok próbálni.
Azon kívül hogy nem csak számomra, mindenki más számára is roppant mód mókás két órán keresztül azt nézni ahogy én a színpad nagyjából kellős közepén próbálom kitalálni, hogy is lehet nem túl feltünően unatkozni. Sajnos emiatt kiesik a 'lefekszemaföldreéssűrűnfolyónyállalalszom' lehetősége. Szomorú.
Ötleteket várok.

Egyébként megyek síelni. Egy teljes hétre Ausztriába (nah ott se voltam még. Gyarapodom, gyarapodom Magyarországgal együtt a harmadik országba megyek. WOW!) édesapámmal és talán bátyóval. Wáháháhá. Alig várom.
Egyébként Koralpe. Weeeeeeeeee

Továbbá megtartottuk nagymamám 70. születésnapját. Nagyon megható volt, meg szép, élvezhető, és a legkevésbé sem fárasztó (igen, MOST viccelek)
brumm.

A későbbiekben Róólandokkal Gödör, majd ZöldMacska szokás szerint. Játszottunk BattleRoyalt. Én nem csináltam lelkiismereti problémát abból ha valakit ki kellett nyírnom. Hát ha meghalt hát meghalt. A koncepcióm meg kicsit fura volt és kesze-kusza de legalább volt.
Későbbiekben még HomeMade Honfoglaló is volt. Egészen barátságois eredményt értem el. (Nem lettem utolsó^^)
Mindenesetre megjegyeztem azt a Makarenkoi pofont, de meg biza'.

Ma, hogy kipihenjem az elmúlt két nap nem-alvását, takarítok. Juhí

Csók a családnak,
Sora

UI:A címekről meg annyit, hogy ha találtok a bejegyzés és cím között gondolatbeli hasonlóságot, akkor az egy olyna tökéletes véletlen hogy olyan a világon nincs még egy.
Csak szólok hogy nincs benne rendszer, semmi értelme és amúgyis. Többnyire csak zenét hallgatok és egy-egy mondat ami épp abban a pillanatban megy a fülemben, bekerül címnek. Ennyi...
UI2: Nah most lelepleztem egy kulisszatitkot.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://littlesora.blog.hu/api/trackback/id/tr336309985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adamita 2008.01.20. 22:45:26

Írjáál csak, mi ennek örülünk, nem a színvonalnak! :PPP Aztán néha aludni! Jah éés kössz a kulisszatitkoot. :D Énis megyek síelni, és asszem énis Ausztriába.. :D De én nemtook. xDD (még)

Libus (Zsuzsó) 2008.01.22. 16:03:03

Én sem akartam belőle lelkiismereti problémát csinálni azt néháyn embernél mégis majd "megszakadt a szívem":D Én már csak ilyen szörnyen lelkis maradok...:D

7th 2008.01.22. 20:07:15

Hello! Blogírással én is teljesen így vagyok... a városban hirtelen beüt a nagy ötlet, itthon meg többnyire kong.
süti beállítások módosítása