HTML

Beeing Bóbited

Friss topikok

  • kikikaki: Nesze, egy kis vizualizáció az írásodhoz: http://img.chan4chan.com/img/2010-04-08/1270712061812.jpg (2012.05.16. 20:43) Mostanában
  • adamita: Rég írtál hej! :) (2012.04.19. 00:33) Napi bölcsesség
  • LittleSora: Jesszus. :P Pedig azt hittem, esélytelen h ezt bárki olvassa, pláne hogy olyan, aki ismerhet is ak... (2012.01.17. 16:31) Vágjál lyukat a kádba...
  • lizamiza: Macskát szerintem mindenképp. :) Én kutyás vagyok, de semmi pénzért nem mondanék le az állatkámról... (2012.01.03. 22:24) Kellesz piszkosul...
  • GreenEyedAngel: De érdekes, egyszer én is álmodtam Kozsóval olyan 1,5 éve, és én is leírtam a blogomban. Az én álm... (2011.04.20. 11:01) És a ténfergésből elég lesz...

Síelőgyerek, sosekesereg...Vanalónakjónagyfeje búsul eleget.

2008.02.14. 23:34 Eltévedt Kacsa

Megvolt a szülinapozás is. Már csak azért is, mert egyetlen bátyám(aki így kiérdemelte a 'kedvenc' jelzőt is) betöltötte 18. életévét, ami vízválasztó meg minden. Ő, velem ellentétben, legálisan ihat, dohányozhat, pornóújságot vehet, szerencsejátékozhat, szavazhat és még egy csomó mókás dologra vállalkozhat szüleje nélkül.
Nem mintha engem ezek közül akármelyik is érdekelne. Távol álljon tőlem!
Azért aranyos volt kiscsalád is, bizonyos fokig. Kezdek rájönni hogy ha az ember kinőtt a pelenkás korból és tud beszélgetni a rokonaival, illetve a rokonok is képesek őt gyerek helyett emberként kezelni akkor nem is olyan rossz ez mint a foghúzás. Persze, nem mindenki képes túlemelkedni azon hogy én valamikor 6 éves voltam, pösze, ő-ű betű nélkül, aranyos fogtündér mosollyal, bájos naivitással és semmittudással. Hiába, ezt is el kell fogadnom. Mindig akad valaki aki mindent jobban tud.

Ma meg Valentin-nap. Ez egész addig nem tudatosult bennem (mert miért is tudatosult volna) amíg meg nem láttam az üzletben a nagy róóózsaszín sziveket. Már megkaptam hogy be vagyok oltva romantika ellen (pedig nemis!) meg azt is hogy azért nem szeretem a valentin-napot mert ez menő. Hát, akkor én most menő vagyok meg divatos, mert tényleg nem rajongok érte.
Nyilván csak a rosszmájúság beszél belőlem és tavaly nem ugyanez volt a véleményem. Nyilván.

A visszaszámlálásom lassan végetér. Holnap még iskola, de túlélhető. Franciaóra alatt pl. összeírom, mit akarok magammal vinni szombaton. A többi meg tűrhető valahogy.
Aztán Gyiökfarsang délután. Megsúgom, cigánylány leszek. Majd ha lesz, rakok fel képet (vagy ez is elfelejtődik ahogy annyi más alkalommal) Későbbiekben próba.
S aztán a változatosság kedvéért ZöldMacska. Csak hogy Bibi(b)éna, ne unatkozzak...
Szombaton pedig Indul a Mandula! Grazban megállunk körbenézni, majd vasárnaptól péntekig síelés. Szombaton pedig Bécs...
Abszolute lelkes vagyok és nem tör le a tudat hogy tök egyedül fogok síelgetni, meg hogy maradék időmben édesapámmal leszek egy légtérben. Még az sem keserít el hogy nem látom a sorozataim.
Mert a dolgok napos oldalát nézem. Hó, lejtő, Ausztria, városnézés, nulla iskola.... Mi kellhet még?

Csók a családnak,
Sora

UI: Igen, ez azt jelenti hogy 24-éig igazoltan hiányzom. Innen is, meg az Elitből is.
UI2: Új fogkrémem van. Citromos. nyami. Központi kérdés:D
UI3: Most néztem meg a tegnapi House-t....ÓÓÓÓtejóég. Sohasoha nem volt még ennyire zseniális, jó, vicces, fordulatos, hihetetlenül beteg rész. Sohasoha. A legjobb. Szerencse hogy megvan a gépemen. Halálos.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://littlesora.blog.hu/api/trackback/id/tr386309975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Lethe. 2008.02.16. 10:43:52

mondjuk ha kaptál volna valamit valszeg jobban szeretnéd. ezzel kb mindenki így van, mert ki szereti nézni, hogy mindenki nagyonboldog csak ő nem. mondjuk az, aki szerint szingliélet rulez.

LittleSora 2008.02.19. 14:05:39

"Nyilván csak a rosszmájúság beszél belőlem és tavaly nem ugyanez volt a véleményem. " Köszi hogy aggódsz de nem a pasikon múlik a boldogságom;) Aztán meg ha mégis, ráérek kétségbeesni akkor.
süti beállítások módosítása